2013/04/29

The weekend

Koulu alkoi puol 12 ja loppui 14, mutta piti kuitenkin sitten lähtee tonne lukiolle kirjottamaan yhtä uusintakoetta. Jeejee. Olin siis kotona joskus 16 maissa. Perjantai meni enimmäkseen pakkaamiseen, tosiaan muutto tänään illemalla. Mutta sitten kaiken järjestelyn jälkee nii Joni tuli kylään! mukavaa. Nooh se oli jees ilta, menin siitä sitten aika aikasin nukkumaan koska iski kauhee väsymys.
 School started at 11:30 and ended at 14:00, but I had to go to the other school to write a test again, yaay. So I was home at 16:00. Mostly I packed my things on Friday, I'm moving tonight so. But after all the packing and cleaning up Joni came over! It was nice. The night was fun, and I went pretty early to sleep because I was so damn tired.

Me and Daniela at school.

Meillä meni vähän lujaa.


 Lauantaina ajoin ensimmäistä kertaa itse Jeppiksen ja Kokkolan välissä, se oli pelottavaa. Tai no, se yksin oleminen siin autos oli pelottavaa. Ku aattelee että kukaan ei oo siinä vieressä pelastamassa sua. Noh menin siis päivällä Kokkolaan, viemään jotai tavaroita muuttoa varten ja sitten kavereita tapaamaan. Se oli jeessiä! Sitte ajoin takasin Jeppikseen ja me lähettii kavereitten kans pussikaljalle. Haha, oli khyl aikamoinen ilta. mutta mutta. Se oli hauskaa. Kiitos kaikille seurasta! Sunnuntaiaamu oli kans hieno kokomus, voi sitä krapulan määrää.
MUTTA ENEMMÄN KUVIA SIITÄ ILLASTA MYÖHEMMIN!
On Saturday I drove for the first time alone between Pietarsaari and Kokkola, it was scary. Or, that I was alone in the car was scary.  When you think that no one is there to save you. Well, I went to Kokkola to leave some stuff at my parents place for the move and then to see my friends. It was great! Then I drove back to Pietarsaari and we went with friends to party some. Haha, it was a craxy night, but I had fun! Thank you guys for keeping me company. Sunday morning was horrible, that hangover.
BUT MORE PICTURES FROM SATURDAY NIGHT LATER! 

Lauantaiaamu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti