2013/10/14

Syysmietteitä

Syysloma. Eka lomapäivä on kyllä ollut hieman masentava, sää ei ole mitenkään huippu eikä ole ollut lainkaan tekemistä. Paitsi että kaupassa pitäis käydä mutta eih, en jaksa. Nukkunut noin puoli päivää, saanut vähän syötyä ja heti hypännyt takaisin peiton alle katsomaan sarjoja. That 70's Show, How I met Your Mother, The Big Bang Theory, Sons of Anachy ja Two and a Half Men pyörii. Onhan se tavallaan ihan rentoa. Mutta tahtoisin tehdä jotain! On sentään loma, loma joka on täynnä mahdollisuuksia! Tahtoisin lähteä täältä vähän kauemmas pois, eli vähintään 200km päähän, jonnekkin edes vain käymään. Pitäisi saada joku ylipuhuttua seuraks jotta pääsis lähtemään.

Mua masentaa kylmät ilmat. En tarvii niitä vielä, en sitten ollenkaan. Kaikki vaan pimenee ja möhh. Kohta tulee lumi ja minä paleltuneena kävelen kouluun, en odota niitä aamuja. Ainoa kiva asia on että saa vetää villapaidat päälle, ja että toivon mukaan pääsee luistelemaan ja laskettelemaan kun lumet tulee. Plus että joulu tulee ja saa ostaa joululahjoja jeeeee. Tahtoisin lähteä Kuusamoon meidän mökille tyyliin viikoks, siellä on niin hiljasta ja rauhallista. Ja sit pääsis Rukalle laskettelemaankin. Täytyypä keskustella perheen kans.

Ja hei muuten, numero 1 voitti, värjään hiukseni violetiksi.. aatelkaa. Tai noh, ainakin mä aattelen että mitä ihmettä mä oikeen nyt oon saanut pieneen päähäni, mutta kaikkea pitää kokeilla, eikö vain? Joten joskus tällä viikolla Vaasaan käymään ja väriä ostamaan. Jännittävää. Jos kaikki menee pilalle ostan vielä mustan värin, näin jos kävis niin voin peittää sen aika nopeasti höhö.  Kaikkeen täytyy varautua!

Ajattelin tässä ruveta kuvaamaankin. Siis uutta videota. Kohta löytyy Youtube-sivultani "50-asiaa-minusta"-video! Joten tsekatkaa se sitten. Kiitoshei, nyt takaisin ruuan ja sarjojen pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti