2013/11/08

Kokkola

Noooooni täällä Kokkolassa mä nyt vihdoinkin istun.
Mamma ja mummini haki mut kämpiltä sitten mentiin kirpparikierrokselle ja sain vihdoin ja viimein varattua itselleni kirpparipöydän joten lähistöllä olevat ihmiset käykää tsekkaamassa pöytä numero 60 Sell-Buy-Rentissä! Mutta maanantaina vasta höhö.

Pitäisi keksiä täällä Kokkolassa jotain tekemistä. Huomenna menen kaupungille pyörimään että jos joku iloinen ihminen tahtoisi nähdä tai jotain niin eikun ilmoittamaan asiasta minulle.

Ens viikolla alkaa lukiojakso, apua. Ei ollenkaan huvita. Vihaan lukiota, lukio ei oo mitään mua varten. Silti istun lukion tunneilla kärsimässä. Kaksoistutkinto huhhuh. Mutta aion onnistua siinä, ja aion ylioppilaaksi ! Onneksi on maanantai, tiistai ja keskiviikko vapaana. Sillon nukun ja paljon, ettäs tiedätte.

En jaksaisi tätä säätä enään. Sadetta, tuulta ja kylmää. Tahdon lunta. Vaikka oikeasti tahtoisin ikuisen kesän. Mutta mielummin valkoista lunta kun sadetta päin naamaa. Talvi ja joulu, tulis jo.

Mulla ei oo minkäänlaista viikonloppufiilistä. Ei tunnu ollenkaa perjantailta. Mutta ei se haittaakaan. Tällain lyhyesti illastani haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti