2013/11/06

Lived a lie


Tänään onkin taas ollut yksi näitä huikeita aamuja haha. Kello herätti 8.15, päätin sitten lepyttää silmiäni vielä vähäsen, ja heräsin vähän myöhemmin, tai ainakin luulin että se olisi ollut vähän myöhemmin. Kun katsoin puhelimen kelloa se näytti vain 8.19, eli ei mitään hätää. Käynnistin siis koneen minkä teen aina aamuisin jotta saisin musiikkia soimaan sen ajaks kun laittaudun. No kun näyttö vihdoinkin näkyi kunnolla näin ensimmäisenä kellon joka näytti 8.41. Pieni paniikkikohtaus iski koska lähtö kouluun oli tyyliin 10 minuutin päästä. Noh arvatkaapa mitä. Minähän kerkesin ajoissa kouluun! Taas yksi uusi ylpeydenaihe haha. Noei mutta tämän tulos kuitenkin on se että en oikeasti jaksaisi tehdä yhtikäs mitään, tuntuu siltä että väsymys tappaa mut. Huoh. Miten aina onnistun?

Tosiaan meidänhän piti suunnitella lopputyötämme eilen ja palauttaa luokanvalvojalle paperi meidän ideoista ja miten tämä toteutetaan. Sain tänään palautetta ideastani. Ja se oli tosi hyvää palautetta, opettajani mielestä idea vaikutti todella mielenkiintoiselta ja sain nyt todellakin innostusta tämän toteuttamiseen. Saatte myöhemmin nähdä työni jälkeä, toivottavasti kaikki menee hyvin.

Mulla on parhaillaan tosi ikävä kotia Kokkolaan. Ois jo perjantai nii sinnekkin pääsis lähtemään. Tahdon näkemään vanhempiani, sisaruksiani, mummua ja vaaria. En ole nähnyt niitä taas pitkään aikaan. Saan myös auton takaisin kun käyn Kokkolassa mikä on hienoa, se antaa mulle mahollisuuden käydä vanhempieni luona useammin mitä nyt viime aikoina oon ollut. Pappa on vaihtanut siihen talvirenkaat, koska minähän en sellasta osaa, joten nyt vain ajelemaan taas.

Mulla pyörii parhaillaan paljon eri mietteitä päässäni. Siis en pysty oikeen keskittymään koulutyöhön, spacing out all the time.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti