2013/11/20

Pöö


Tällaistä random tekstiä tänne nyt. Ei ole oikein mitään päivittämisen arvoista mutta jotta tää blogi nyt jotenkin päivittyisi päätin kirjoittaa jotain tänne haha. Mulla loppu koulu jo 11, onneks 2 tuntia jäi tänään pois. Kävin sitten tossa Danielan ja Lindan kanssa kirpparilla nopeesti varaamassa Danielalle pöytä ja siivoomassa omani. En sen jälkeen oo oikeen tehnyt mitään muuta kun tullut kotia ja syönyt ja näin, nää perusjutut. Tässä istun kuuntelemassa Phil Collinsta ja The Curea. Aattelin että voisin hinnoitella noita ihan viimeisiä vaatteitani ja siivota vähän yleisesti täällä.

Illalla on sitten Culture Club musiikkikahvila After Eightissä, joten sinne ois lähtö sitten joskus tuossa 19-20 aikoihin. Tuskin koko iltaa jaksan olla siellä mutta tuota käymässä pitkästä aikaa. After Eightissä ei tuu nyt lukioaikana paljoa käytyä. Valitettavasti koska mahtava paikkahan se on.

Ei mulla kyllä mielessäni paljon muuta ole tällä hetkellä, viikonloppu menee luultavasti kämpillä leffojen paris ja ei sitten sen enempää. Ois khyl kiva keksii jotai sellasten kans jota en oo nähny vähään aikaan! Kun on sentään luokastakin erossa nyt kun puolet meistä on lukiossa. Joten luokkalaiset hei, ilmotelkaa viikonlopusta!
2 kommenttia:

  1. Hello! Siulle ois haaste tuolla meikäläisen blogissa :)

    http://drownedtotears.blogspot.fi/2013/11/sain-haasteen-vol-3.html

    VastaaPoista
  2. Hello! Checkaa blogini & liity lukijaksi, jos nappas :) Jään ite seuraa sua ainaki

    http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/

    VastaaPoista