2013/11/13

Suunnitelmia

Siis tää päivä. Tää päivä on mennyt niin hitaasti eteenpäin että ei huhhuh. Heräsin aikasin koska.. en edes muista syytä enään. Mutta mulla oli herätys päällä ja syy siihen herätykseen!
Suunnitelmani oli käydä koululla palauttamassa jotain papereita, käydä kirpparilla ja siivota tää koko kämppä. Noh enpä ole saanut tehtyä mitään niistä. Huomenna täytyy ryhdistäytyä. Paluu kouluun, rakastettuun lukioon(välillä kadun todella paljon kaksoistutkinnon ottamista, mutta nyt on liian myöhäistä luovuttaa). Ja sitten täytyy käydä kirpparilla siivoomassa pöytä ja luultavasti tankkaamassa.  Kämppä täytyy suursiivota.. Huoh.

Viikonlopun suunnitelmatkin on nyt varmistettu. Perjantaina se rakkain tulee kotia ja lauantaina tämä tyttö lähtee Oulussa käymään! Siis siitä on varmaan vähintään tuhat vuotta sitten kun viimeksi kävin Oulussa.. hupsis. Täytyisi kiertää Suomea enemmän. Mutta anyway, mennään tyttöjen kans Ouluun vähän juhlimaan! En malta odottaa. Joten oululaiset varokaa kun me vallataan Oulun kadut..tai jotain sinnepäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti