2014/01/07

I'm no angel, I'm just me, but I will love you endlessly


Huomenna olisi paluu omaan luokkaan, oihh kuinka olenkaan ikävöinyt kaikkia! Lopputyö pistetään käyntiin ja sitten tulenkin stressaamaan koko tammikuun.

Tässä kun mietin mitä oikeen kirjottelen tänne nyt niin tuli mieleen että tämä tyttö ei ole syönyt yhtikäs mitään tänään. Koulussa en kerennyt syömään kun lähdin kotiin ennen kun ne tarjos ruokaa. Kun tulin kotiin lähdin melkeinpä suoraan nukkumaan. Mutta hei, vatsani ei ole sanonut mitään koko päivänä. Mitä ihmettä? Yleensä mulla on ihan älytön nälkä jatkuvasti, haha varoitus, jos tuun kylään, laittakaa jääkaappinne lukkoon. No ei, mutta niin, ihan kummallinen päivä ollut.

Tästä siis menen tekemään itselleni tortillaa! Omnomnom. Pitkästä aikaa sitä syönyt. Viime viikolla söin melkein pelkkää lasagnee, höhö. Pieni kyllästys. Okei mitä ihmettä, miks puhun teille ruuasta, katsokaa näin helposti multa karkaa ajatus haha.

Mutta anyway, ruuan jälkeen kirjoitan esseen joka on puoli vuotta myöhässä, hups. Tosin se ei huvita ollenkaan. Tykkään kirjoittaa, tosi paljon, mutta tätä tehtävää en saa loogiseks tekstiks sitten millään.. ottaa päähän ja tahdon heittää kaikki paperit vain roskiin.

Sitten onkin jo korkea aika mennä peiton alle ja kääntää tämä pirun unirytmi oikein päin. Ei enään valvomista ja väsyneitä aamuja. Tämä tyttönen meinaa nukkua kunnolla.

Tässä aattelin myös että voisin huomenna tai ylihuomenna(luultavasti ylihuomenna) mennä kotiin Kokkolaan. On tosi ikävä mammaa. Äiti tänään lähetti mulle fbssä että oli lukenu täältä mun blogista että oon ollut tosi surullinen viime aikoina, selitin sille sitten mistä oli kyse ja se vastas että 'voit aina tulla kotiin jos siltä tuntuu', siinä vaiheessa en voinu edes estää kyyneleitäni, en halunnut itkeä mutta en voinut estää asiaa. Tahdon vain kotiin. Tämä oli mulle tärkeä hetki koska tajusin kuinka ikävä mulla oikeasti on, ja sen takia halusin sen tännekkin kirjoittaa.

On ihana tietää että on aina paikka minne mennä kun elämä ei suju toiveideni mukaan..

3 kommenttia:

 1. Aina on hyvä olla tosiaan turvapaikka <3

  VastaaPoista
 2. alltså ja sku så läsa din blogg men jag lixom ork int läsa på finsk :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha why are you telling me this xD bord ja ha nå svensk översättning nånstans?

   Poista