2014/01/06

Tahtoisin vain lampaita laskemaan


Koulu alkoi viime viikolla, vähemmän jee. Mutta onneksi on sentään huominen vapaata sitten tiistaina onkin kauan pelätty terveystiedonkoe.. voiapuva.

Unirytmini on ihan sekaisin. Miksi tässä kävi näin. Kello on kohta kolme ja olen pirteä kuin.. en nyt keksi mitään sanontaa tuohon.. mutta joka tapauksessa olen ihan älyttömän pirteä. Varmaan auttaa tosi paljon vielä suihkussa käyminen, mutta mitä vikaa on käydä suihkussa puol neljältä yöllä? Taaai energiajuoman juominen tähän aikaan. Taaaaaai että laulelen naapureitten iloksi. Kuten huomaatte en ollenkaan edes panosta nukkumiseeeeen.. voi luoja. Missään ei ole järkeä.

Pelottaa vain miten unirytmini ja koulu menee yhteen ensi viikolla. Miksi olen niin typerä ja valvon kun ei pitäisi. Pitäis nukkua hyvin ja riittävästi jotta jaksaa koulun kanssa mutta eeeeiiiih, tehdään sitten päinvastoin. Ette tajuakkaan kuinka paljon osaan ärsyttää itseäni. Miksi ei voi vain nukahtaa kun tahtoo ja herätä aina yhtä pirteenä ja ilosena.. ehkä elämä olisi liian helppoa silloin.

2 kommenttia: