2014/02/25

Don't worry about the world, just worry about me


Tää on ollu just tällanen päivä kun ois pitäny saada tosi paljon järkevää tehtyä mutta arvatkaapa mitä, en ole tehnyt lähes yhtään mitään siitä mitä pitäisi. Kävin kaupassa, check! ja nyt teen valmiiksi pari mainosta, check! Mutta siivoominen, tiskaaminen, vaatteiden peseminen ja kaikki tuollaiset järkevät asiat on vaan jäänyt, perusmenoa siis. Luulin että lomalla ois aikaa tehä kaikkea tällaista, mutta mitä, eipävaanole.

Meen tästä ihan kohta ajaamaan tuonne Kokkolan suuntaan, vanhempien luo ja kirpparikierrokselle siskoni ja äitini kanssa, jee. Sitten jään sinne yökyläilemään. Joten jos joku Kokkolassa tahtoopi nähdä tai jotain niin ilmotelkaa, ois kiva nähä jotakuta sieltäpäi välillä.

Ja huomenna matka käy kohti Vaasaa! Sinne siis ja kaikki kirpparit läpi, olen vähän niinku kirppisaddikti. Mutta nehän on parhaita ja sieltä löytää aina jotai kivsuuu! Odotan innolla sinne pääsemistä.

Katoin tässä aiemmin tänään asuntoja netistä, niinkun Helsingissä vapaita olevia asuntoja. Kun katoin kaikkia iski niiin ikävä Helsinkiä. Siis oon niin älyttömän ihastunut siihen paikkaan jostain syystä ja kyllä mä jonain kauniina päivänä tahdon muuttaa sinne, ois tosi siistiä.

Helsingistä puheenollen.. tänään on 25 helmikuuta, eli tyyliin kuukausi mun synttäreihin höhö. 27 maaliskuuta. Olen vähän suunnittelut että voisi lähteä Helsinkiin viettämään synttäreitä! Bilettämään oikeen kunnolla, mitäs mieltä olette siitä?

This day has been one of those days when I haven't done anything that I was supposed to do. Soon I'll be on my way to Kokkola to my parents and then going to the fleamarket with my sister and mom. And then I'm going to sleepover! Yay. And tomorrow I'll be going to Vasa! To all the second hand shops haha. They're the best and you always find something there. + it's cheap.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti