2014/02/21

New layout

Oon nyt koko illan työllistäny tätä, siis pakko sanoo että html-koodien muokkaaminen ei oo niin mukavaa hommaa. Mutta kyllä tää tästä! Nyt ootan vaan että mun kaveri tekee mulle bannerin, se on niin taitava sellasessa että se saa tehdä sen mun puolesta haha. Nii eli siis tuo teksti joka on tuossa nii, se nyt vaan on tollanen ruma väliaikanen höhö.

Nyt on korkea aika mennä nukkumaan jotta jaksaa huomenna pitkää työpäivää, kunpa vaan tää pahoinvointi katoais. Huhhuh. Ottaisin mielelläni hiihtoloman jo, en nyt vaan jaksa mitään..

So I've done a little updating here. New layout and yes, I'm writing in English again! A small translation of my Finnish babbling.
I've been up to this updation this whole night, and I have to say that html is not fun at all haha. But I manage! Now I'm only waiting for my friend, who is going to make a banner for me, so that one above is only an ugly temporary one. Now it's about time I go to sleep, I haven't been well today so I really hope I feel better tomorrow. Soon there will be the one week-holiday, can't wait. I wouldn't mind if the holiday started already tomorrow..


1 kommentti:

  1. Kivalta näyttää! Toivottavasti bannerista tulee hyvä. :-)

    VastaaPoista