2014/02/14

Ystävänpäivä-tervehdys

Oi huhhuh mikä päivä. Oon kerrankin, pitkästä aikaa, ollut todella aktiivinen. Heräsin joskus 9-10 vaikka olisin saanut nukkua pitkään, pienessä krapulassa(eilisen meno kostautui) nousin sängystä ja rupesin siivoomaan. Koska sain yllättäen tietää että äitini ja isovanhempani oli tulossa kylään. Ihana nähdä niitä pitkästä aikaa! Siksi tulikin paniikki, koska äitini ja mummuni eivät hyväksy sotkua eheh. Olin tosi ahkera ja sain koko kämpän siivottua kolmessa tunnissa, aatelkaa, viimeks meni kolme päivää(mutta silloin olin vähän laiskempi ja sisustin melkeen koko kämpän uudelleen). Mutta anyway.

Kolmelta mulla alkoi työt, tai siis työharjoittelu, mutta tahdon kutsua sitä työksi, se kuulosta enemmän ammattimaiselta höhö. No kuitenkin sinne ku tulin sain jatkaa mun graafista tehtävää mikä on jumboscreenin mainosten tekeminen, sitten sen jälkeen sain lähteä vaatesäilytykseen töihin. Tuolla Schauman salilla oli nimittäin tänään Stand Up-show missä esiintyivät koomikot Andre Wickström ja Hasse Brontén. 400 sataa henkeä takkeinen tulivat Campus Allegroon, aika raskasta juoksentelua kyllä huhhuh. Sitten sain mennä ilmaiseksi katsomaan showta ja se oli kyllä huippu! Vähän ehkä masensi se fakta että istuin yksin salin rappusilla katsomassa ja naureskelemassa mutta minkäs sille voi, kai ystävänpäivän voi viettää niinkin..
Shown jälkeen oli taas aika rynnätä vaatesäilytykseen hakemaan ihmisten takkeja, päivän kuntoilupassi oli siinä(jos sellaista edes olisi höhö). Sen jälkee lähdin kävelemään kotia päin.

Kävin myös kipeän rakkaani luona viemässä mun ystävänpäivälahjat sille, toivottavasti tykkäsi! On ollut niin ikävä häntä kun se on ollut kipeenä enkä oo nähny koko miestä pariin päivään. Oli ihana nähdä sitä, ja plussana sain siltä ruusun, aww.

Voisinpa melkein sanoa että ihan onnistunut ystävänpäivä, menoa on riittänyt ja nyt on ihan älytön väsy. En ainakaan istunut tänä vuonna yksin kämpillä!

Mutta tahdon myös toivottaa teille, rakkaat lukijat, oikein mainiota ja ihanaa ystävänpäivää! Vaikka tää päivä onkin jo loppumassa. PUSS.
1 kommentti: