2014/03/27

Kuinka masentavaa

On se tyypillistä että jaksan jatkuvasti odottaa liikoja.

Syntymäpäivät on aina ollu mulle todella tärkeitä, ja en nyt puhu vaan omasta syntymäpäivästäni vaan niinkun muidenkin. Musta on aina ollut tosi kiva olla osallisena kun tulee muiden viettoon, tykkään iloita ihmisiä. Mutta tää päivä on ollut surkea, tää on ensimmäinen kerta kun joudun olemaan ihan yksin syntymäpäivänäni, ja tää tunne ei oo ollenkaan kiva. Tahdon vaan kadota maan alle. Tänään on ollut maailman turhin päivä. Mun odotukset on taas ollut aivan liian korkealla ja sen olen huomannut pettymyksien määrässä tänään. En tahdo vaikuttaa siltä että tahdon ehdottomasti että mua täytyy viettää kunnolla ja tahdon lahjoja ja näin, koska asia ei oo niin. Kaikkea mitä halusin täksi päiväksi oli seuraa.. Että joku olis edes halunnut vähäisen viettää tätä päivää seurassani. Kuinka turha ihminen voin olla. Olen todella herkkä kun tulee tällaisiin asioihin, koska mulle syntymäpäivät ovat aina ollut iso asia. Ehkä vain ylireagoin, mutta tänhetkinen olo ei ole parhaimmasta päästä..

3 kommenttia:

  1. Hyvaa syntymapaivaa ja halit! Ettoo yksin tan masennuspaivas kanssa meinaan...Tervetuloo mun syntymapaiva elamaani since taytin 18 sen jalkeen ennookkaan viettanyt synttareitani mitenkaan ihmeellisemmin... koska ei kukaan kuitenkaan kerkee jaksa tai edes ole samassa paikassa samaan aikaan, 18 vee synttareillani kaytiin syomassa ulkona ja sen jalkeen piti lahtee ulos juhlimaan no kappas kaikki ilmoittivat vasta syonnin jalkeen kun aloin kyseleen et mihis mentais, etta ei jaksakkaan lahtee eika kiinnosta. Minapa jain yksin Tampereen yohon juhlimaan itseani. Sen jalkeen joka vuosi ollut sama homma vaikka itse jarkkaankin muille synttari yllareita, juhlia seka lahden aina matkaan valimatkasta riippumatta vaikka mika olisi... Tiedan siis tunteen. Nyt viime synttareinani vietin sen Saharassa Marokossa, kamelilla ratsastaen ja yopyen tahtien alla teltassa, tanssien villisti nuotion ymparilla taysin tunetmattomien tyyppein kanssa ja en tie onko miulla ollut ikina niin hyvaa syntymapaivaa. Ehka silloin kun taytin 10 ja sisko tuli lapista asti tekeen mulle kakkua ja kaikki kaveritkin oli paikalla. Sahara reissun jalkeen paatin, etta tasta eteenpain vietan joka ikiset syntymapaivat jossain uudessa eksoottisessa paikassa ihan sama mika tilanne on koska en vaan jaksa enaa tat saman tyylista masennusta kun mista puhuit. Tana vuonna siis suuntana on NYC ja Amerikan mantereen road trip. Ehka siunkin kannattaa alkaa miettiin et tekisit jotain taysin extemporeeta itselles, onhans e kuitenin siun paivasi ja ansaitset vain parasta! :)))

    VastaaPoista
  2. Hyvää synttärii näin vähän myöhässä!

    Oon itekki tässänäi luopunu synttäreitten vietosta, joulukuun 25. päivä ei ole mikään paras päivä syntyä. Kyllähän se päivä menee yksin tietokoneen ääressä alkoholia nauttien. Mut tuskin sussa mitään vikaa on, kai sun kavereilla on hyvät syyt olla pääsemättä just tuona päivänä sun seuraksi, jos ensviikolla ois parempi ajankohta? Ja jos niillä ei oo järkevää syytä, se meinaa et aika hankkia uusia kavereita!

    VastaaPoista