2014/03/10

Tämän päivän kuvailuja


En tiiä miks mutta en oo oikeen saanu tästä päivästä mitään irti. Vaikka oon jo tehny kaikenlaista.. Aamulla oli aikainen herätys koska piti mennä lukiolle kirjoittamaan äidinkielen yo-kokeen toista osaa. Toivon toivon toivon, että saan hyvän numeron tai vähintään pääsen läpi. Pelkään vähän että eksyin aiheesta vähän väliä mutta.. yähhähä en tiedäää.


Sitten tulin kotiin siinä uskossa että pitäisi mennä töihin noh, sainkin sitten tietää että pitää vain käydä siellä edestakaisin kuvaamassa niitten synttäriviikon alkua, Campus Allegro täyttää siis vuoden nyt, ja sitä juhlittiin tänään. Tai siis tämä päivähän oli vasta alkua, koko viikko on täynnä ohjelmaa! Odotan innolla.

Ja niin muuten aattelin nyt teillekkin kertoa että mulla on semmonen juttu nyt menossa että teen dailyvlogeja putkeen koko tän viikon! Toivottavasti teille kelpaa. Editoinnissa nyt menee vähän aikaa mutta eiköhän ne aikanaan youtubeen ilmesty, jee!

Sitten mentiin rakkaan kanssa kuvailemaan kun hän halusi uuden profiilikuvan, toivottavasti joku niistä kuvista kelpaa herralle! Aurinko paistoi kivasti mutta kun oltiin vanhassa satamassa niin siellä tuuli kauheesti ja oli pirun kylmä, sormeni olivat ihan pinkit kun päästiin takaisin autoon. Mutta ihan kivaa se oli! ihanaoletpuss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti