2014/03/19

Työviikkoni

Eli viime viikko oli täynnä kaikenlaista toimintaa töissä. Viva Allegro viikko! Koko viikkona juhlittiin Campus Allegron 1-vuotis syntymäpäivää. Erinlaisia tapahtumia jossa sain olla valokuvaajana nyt tulee tiivistelmä siitä viikosta.

Maanantai
Maanantaina mä jo postasin sen päivän tapahtuman, Birthday Cakesta. Siellä tarjottiin 1000 ensimmäiselle vieraalle kahvia ja kakkua. Ja sillon oli myös lapsikuoro Doraduksen harjoittelu jota sai mennä ilmaiseksi katsomaan! Tiistai
Tiistaina alkoi tapahtua oikein kunnolla. Campuksella oli avoimet ovet ja kaikki oppilaitokset saivat osallistua, ympäri rakennusta löytyi siis kaikenlaista jännää! Itse tulin tänne vasta iltapäivällä joten sain vain kuvattua yhtä tapahtumaa nimeltä Celebrate! Se oli iltakonsertti jossa Yrkesakademin ja Novian oppilaat ja Doradus-kuoro esiintyivät erinlaisilla musiikkityyleillä. Kaikki olivat todella hyvä.
Keskiviikko 
Keskiviikkona ohjelmassa oli paljon keskustelua taiteesta ja arkkitektuuria, illalla oli myös paikallisille todella tuttu Hipster Slayerin keikka, joka oli nuortentapahtuma.

Torstai
Torstaina oli paljon menoa ja meininkiä, mutta kerkesin vain kuvaamaan kolme tapahtumaa jotka oli M.A. Nummisen luento Tulevaisuudesta, taidenäyttelyn avajaiset ja M.A. Nummisen ja Pedro Hietasen konsertti. 


Perjantai 
Perjantaina oli tosiaan tämä Centrian oppilaiden muotinäytös josta näitte kuvianne viime postauksessa. Perjantaina työskentelin myös vaatesäilytyksessä koska Schaumansalissa oli  Pietarsaaren Sinfoniettan konsertti.


Lauantai 
Lauantai oli sen viikon ainoa vapaapäiväni, joten lähdin rakkaan kanssa Kokkolaan keilaamaan ja vanhempieni luo syömään, se oli tosi kivaa vaihtelua! 

Sunnuntai
Sunnuntaina joudun taas lyhyeen työvuoroon iltapäivällä. Vaatesäilytyksessä olin ja sitten kuvasin esityksen nimeltä One Water - A crossartistic performance about water! Se oli tosi epätavallinen mutta jännittävä.

Nyt tästä tuli aika pitkä postaus haha, mutta toivottavasti tämä korvaa sen että täällä on ollut niin älyttömän hiljaista viime aikoina! Tässä on syy.

1 kommentti:

  1. Vauuu va fina bilder! Du ha hunni göra så mycket under din praktik, flitig studerande :)))

    VastaaPoista