2014/04/22

I'm back


Varautukaa pitkään päivitykseen.

Hei vaan kaikille pitkästä aikaa, olen palannut! Olen päättänyt ryhdistäytyä. Blogin, herkkujen, valokuvaamisen, ja työn suhteen. Blogi tosiaan on ollut vähän kuollut viime aikoina, koska mua ei suoraan sanottuna ole huvittanu ollenkaan päivittää tänne yhtään mitään. Olen karkki-/sipsilakossa parhaillaan, ja olen kohta selvinnyt viikon!  Pakko nyt on lopettaa itsensä lihottaminen nyt kun kesä on tulossa, festarikuntoon tahdon!

Festareista puheenollen, sekoan kohta tänne kämpille. Tahdon vain purkaamaan energiaa keikoille hyvän musiikin, sään ja ystävien kanssa. En vaan mitenkään malttais odottaa että eka festari koittaa, joka nimittäin on Provinssirock, odotan vielä parhaillaan hyväksyntää talkootyöntekijäks mutta enköhän pääse sinne tänäkin vuonna siivoilemaan haha. Vähän työtä ja palkaksi saa staff-festarirannekkeen, yösijan koko viikonlopulle ja ruokaa, ei paha kyllä. Odotan innolla! Sitten haen ehkä Ruisrockiin myös talkootyöntekijäs, onko teillä mitään kokemusta minkälaista se työ on Ruisrockissa? Onko joku teistä aiemmin käynyt? Olisi nimittäin kiva tietää jos se on Provinssin kaltainen. Sitten viimeisenä festivaalina tänä vuonna on Weekend Festival johon menen ihan vierailijana, ja bilettäjänä, koska hei, ne on kesän viimeiset kunnon bileet! Eikä niitä vaan voi missata!

No mites te? Mille festareille te ootte menossa? Talkoolaisena vai ihan muuten vaan bilettäjänä? Kertokaa!

Pääsiäisloma. Noh ensiksi voin sanoa sen että ei ollut mikään mahtavin loma, ei mennä yksityiskohtiin mutta en voinut hyvin. Torstaiyönä olo oli niin kamala että soitin äidin hakemaan mut kotia Kokkolaan. Siellä kuitenkin olo parani ja lauantaina palasin Pietarsaareen koti-iltaa viettämään, vain minä ja tv-sarjat.

Kärsin yksinäisyydestä aivan liian usein, ja sille on nyt pakko tehdä jotain. En nimittäin ole kovin hyvä keksimään itselleni mitään luovaa tekemistä kun istun yksikseni kotona. Liian helposti mietin aivan liikaa asioita ja sitten yhtäkkiä mikään ei huvita koko päivänä.. vihaan sitä tunnetta. Yksinäisyyden tunne, se on varmaan yksi kamalimmista tunteista mitä on. Hyi.

Sitten asiasta toiseen. Tuntuu tyhmältä kirjottaa tästä mutta kyse on mun lauluäänestä. Rakastan laulamista ja laulan jatkuvasti kun olen yksin. Mutta tahtoisin tietää miltä kuulostan muiden korviin. En uskalla julkisesti laulaa kunnolla, se on tosi pelottavaa. En tiedä mistä saisin rohkeutta uskaltaa haha. Koska oma ääni kuulostaa erinlaiselta muiden korvissa eikö se olekkin niin? Olen lisännyt covereita YouTubeen mutta olen heti piilottanu ne maailmalta. Onko teillä ollu tällasta ongelmaa? Jos on mitä teitte? Haha, ihan tyhmä juttu tämä mutta halusin mainita asiasta.

Mutta nyt kuulkas ihanaiset, joudun mennä nukkumaan jotta jaksan jotenkin nousta aikasin huomenna. Hyvää yötä puss.

1 kommentti:

  1. Kokeile ihmeessä tykkääkö muu maailma sun äänestä, eipähän sit tartte miettiä! Valitse yks sun suosikkivideoista ja jaa se vaiks tänne ^^ Kiva et oot palannut takas blogimaailmaan ja mä kyl niin tiiän ton tunteen ku on vaan plaah..=/ mut ei se eläminen murjottamalla parane, koitat silti vaan nousta koneelta ylös ja teet jotain kivaa! Laita hyvä biisi soimaan, biletä sen tahtiin ja ku olo on muuttunu sitä myöten hyväks ni sit on inspistä tehä vähä jotai muutaki ^^

    VastaaPoista