2014/06/16

Hyviä uutisia


Huhuu kaikki! Oon ollu tosi laiska viime aikoina, niin blogissa kun muuallakin. Ainoa paikka missä on ollu minkäänlaista toimintaa on instagram, ylläripylläri. Mikään ei ole huvittanut, oon vaan maannut sängyllä ja kattonu eri sarjoja. Ei tunnu edes kesältä! Missä kaikki lämpimät säät on?!

Mutta vaikka olen laiskotellut niin hyviä asioita tulee tapahtumaan lähiaikoina. Tänä viikonloppuna on juhannus, se ei nyt mitenkään oo sillain hyvä asia koska mulla ei oo YHTIKÄS MITÄÄN tekemistä.. jee saan istua kotona. Nojoo mutta seuraavana viikonloppuna on vihdoin ja viimein, kauan odotettu PROVINSSIROCK. Johon oon talkoolaisena menossa, ja mut löytää päälavan lähistöltä! En malta oottaa! Kohta se taas on, jippiee. Onko joku teistä menossa sinne? Kehen törmään? Sitten asiasta toiseen. Lähetin pari päivää sitten sähköpostia vuokraemäntäni tyttärelle(koska rouvalta ei löydy tietokonetta) ja kysyin jos olisi mahdollista ottaa lemmikki tähän kämppään, koska vuokrasopimuksessa lukee että se on kiellettyä. Rohkeana sitten lähetin ja kysyin ja vastaus oli KYLLÄ! Olen niin iloinen haha. Kotona Kokkolassa mulla on koira, 3 kissaa ja parhaillaan ja sopivasti 3 kissanpentua. Joten saan vihdoin ottaa yhden niistä tänne seuraksein!

Ajattelin ottaa pojan, joten mulla on nyt se ongelma että minkä nimiseks hän tulee? Onko teillä mahtavia ja epätavallisia nimiehdotuksia tälle kyseiselle pennulle? Kommentoikaa!


1 kommentti:

  1. mä ja carmen ollaan menossa //jenna :)

    VastaaPoista