2014/10/16

Oi Turku


Tiistai-iltana oli aika lähtee Pietarsaaresta Pännäisiin odottelemaan junaa. Kerrankin en saapunu sinne myöhässä. Ootettii siel kylmyydes Jonin kans vähä turhankin kauan koska mä olin nii älyttömän fiksu ja meen juna-asemalle 40min ennen kun juna lähtee. Noh ihan mukavasti ja kylmästi se aika sitten siellä meni. 


Juna saapui ja nousin kyytiin. Junamatka oli tosi tylsä ja turhauttava. Levottomina me siellä Annican istuttiin ja toivottiin junan olevan jo perillä. Matka tuntu kestävän ikuisuuden.Meillä oli sitten siinä 21 aikoihin vaihto Tampereella.  Mulla on vähän ikävä Tamperetta kyllä, en ole päässyt lähtemään sinne ikuisuuksiin. Ennen käytiin jatkuvasti kavereiden kanssa Tampereella. Noh ainakin ennen joulua ollaan Annican kans suunniteltu vähän että mentäisiin Tampereelle ja Lempäälään jouluostoksille, Ikea täältä tullaan!


Oltiin perillä vähän vaille 23. Sitten asemalta piti ottaa bussi Varissuolle, mikä mun ymmärryksen mukaan ei oo mikään turvallisin alue. Joten oli ihan kiva pimeässä yrittää suunnistaa tänne Miksun kämpälle. Loppupäässä reitti oli hyvin helppo haha, sekoiltiin vaan matkalla vähän. Mutta päästiin sitten joskus 24 maissa perille turvallisesti, ja siitä suoraan nukkumaan. Junaileminen ja suunnistaminen on sentään aika rankkaa puuhaa.


Seuraavana aamuna heräiltiin siinä 11 maissa, laittauduttiin ja suuntasimme kohti keskustaa. Oli lähtö aamupalalle ja shoppailemaan. Ylläripylläri. Kai nyt Turun kaupat oli pakko tarkistaa! Ja sittenhän oli vielä se epäonnistunut halpien sukkahousujen metsästys. Löysin tosin ihanan topin H&M:ltä johon rakastuin heti, ja tällä kertaa mulla oli tuuria myös koska se oli alennuksessa! Tultiin sitten Lidlin kautta tänne kämpille taas.
Ilta meni sitten korttien peluun ja juomiseen. Ekaks meillä ei ollu aikomusta lähtee ulos ollenkaan koska Miksulla oli aamulla koulua joten se ei voinu liittyä meidän seuraan. Nohhh, todettiin sitten että minkä takia me sitten tänne tultiin ja että nyt on aika pitää hauskaa! Laittauduttiin sitten Annican kanssa ja lähdettiin Turun keskiviikkoyöelämään! Sitten Wilikin liittyi meidän seuraan ja lähdettiin Forteen, ja taas oli hyvä tuuri koska kaikki juomat oli puoleen hintaan klo 22-24! Voitte varmaan kuvitella miten tilanne siellä sitten vaan hauskeni. Tanssittiin ja pidettiin ihan hemmetin hauskaa. Hyvä kun edes on jotain muistikuvia jäljellä, oli hyvä ilta siis! Käytiin myös jossain K20-baarissa, nimeltä Dynamo, onneks portsari oli sen verran kiva että päästin Wilin kans sisälle, onhan tossa vielä se 6kk aikaa ennen ku täytän 20. Paras ilta pitkään aikaan pakko myöntää, ja sen tuntee tälläkin hetkellä kun istun tässä krapulaisena. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti