2015/02/09

LINKKAA BLOGISI

Joteeen mä etin uutta luettavaa joten aattelin järkätä tämmösen linkkaa blogisi-postauksen, ohjeet löytyy videosta !


21 kommenttia:

 1. http://kukkanens.blogspot.fi/

  Kahdeksantoista vuotta täynnä ja valkoinen lakki tähtäimessä! Intohimoina mm. meikkaus, hiustenlaitto ja valokuvaus. Blogista löydät höpötystä arkielämästä päivän asuineen sekä juttua meikkaukseen ja hiuksiin liittyen.

  VastaaPoista
 2. http://patriciaelisabet.blogspot.fi/ 24v / lifestyle/ muoti blogi :)

  VastaaPoista
 3. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 4. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Blogissa huumoria sisältäviä oivalluksia ja havaintoja parisuhteista sekä parisuhteettomuudesta, kirjoittajana 23-vuotias oman elämänsä ihmissuhdeälykkö.

  http://turkuun.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. http://omanelamanikuningas.blogspot.com

  18-vuotiaan nuorukaisen valokuvasu painotteista elämää lifestyle blogin muodossa :)

  VastaaPoista
 7. http://maryvonjane.blogspot.fi/

  Oon Niina 25-vuotta Helsingistä, teen alt-model juttuja harrastukseksi, rakastan tatskoja ja meikkejä. Opiskelen parturi-kampaajaksi tällähetkellä ja kirjoitan myös blogiini kouluun liittyviä hommia. Toivottavasti tykkäät :3 Peace! XXX

  VastaaPoista
 8. http://oonablog.blogspot.fi/

  15 vuotta nuori, peruskoulun tänä vuonna päättävä tyttönen! Blogissa kirjoittelen lähinnä omaa elämää liikuttavista asioista, taiteesta (valokuvaus, maalaus, piirtäminen) ja musiikista. Etenkin siitä musiikista, ja musiikkimakuni on vähän kaikkea Sonatasta, Teräsbetonista ja Warmenista Uniikkiin, Fintelligensiin ja Herrasmiesliigaan. Tähän mennessä postauksia on jatko-opintoihin, musiikkimakuuni, keikkoihin ja valokuvaukseen liittyen. Blogiin on nyt lähiaikoina tulosa piirustus tutoriaaleja, valokuvauspostauksia ja erikoisempia musiikki aiheisia postauksia. Toivottavasti eksyt edes kurkkaamaan :)

  //Mulla tuo video ei lataa, joten kirjoitin vaan jotain pientä infoa mun blogista ja minusta itsestäni.

  VastaaPoista
 9. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  15-vuotiaan tytön valokuvaus&hevosblogi :) Blogissa paljon tuoreita kuvia ja postauksia yritän tehdä sekä suomeksi että ruotsiksi.

  VastaaPoista
 10. http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/?m=1

  16- vuotias lukiolaistyttö täältä Sievistä kirjottelee jo toista vuotta tuota samaista blogia. Blogissa on runsaasti kuvia, suuria ja melko hyvälaatusia. Höpöttelen millon mistäki ja pyrin pitämään positiivisen otteen jokaisessa postauksessa. Postaustahti on melko tiheä, riippuu tosin vähän viikostakin. Tervetuloa kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 11. Oii ihana kissi :D


  http://marppa.blogspot.fi
  21-vuotias vaate- ja kirpparihullu, blogi pyörii aika paljon videoiden ympärillä. Aika lapsen saappaissa vielä blogin ja videoiden parissa, mutta tekemällähän sitä vaan voi kehittyä!

  VastaaPoista
 12. http://rockinthenite.blogspot.fi/

  Parikymppisen helsinkiläisneidin seikkailuja, mukana eläimiä, ystäviä, luontoa, valitusta ja ylistystä kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tykkään eläimistä yli kaiken ja valokuvaan innoissani.

  VastaaPoista
 13. http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös reseptejä, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

  VastaaPoista
 15. http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi
  22/LIFESTYLE

  VastaaPoista
 16. XHEARTX . HENRIIKKA

  Heijastimien tanssi suojatien yllä, harmaat perhoset hiuksissa ja päänsisäiset bileet... Omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. Yhden nuoren naisen elämän aallokkoa kuluvalta vuosikymmeneltä ja fläshbäkeissä ajalta ennen tätä elämää. Kasvukipuja, outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. Kerrotaan asiat, niin hyvät kuin huonotkin mun kasvoilla, mun sanoilla, mun kuvilla, just niinkun ne on. Käristetään tosikkojen hermoja sarkastisilla ilmauksilla ja omalaatuiseksi haukutulla kirjoitustavalla. En ajattele mitä kuvaan, mutta otan kuvia siitä mitä luulen ajattelevani.

  VastaaPoista
 17. Voi kun lutu tuo kissa :D

  http://theaddamsmansion.blogspot.fi/

  22-vuotiaan neitosen lifestyle-blogi. Kirppistelyä, käsitöitä, piirustuksia... ^^

  VastaaPoista
 18. jenzkusmile.blogspot.fi 15-vuotiaan Seinäjokelaistytön lifestyle/valokuvaus-blogi

  VastaaPoista
 19. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 20. http://everywherewe-go.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. http://www.friendship-goals.blogspot.fi/

  Ollaan kaks -99 vuonna syntynyttä tyttöö ja pietään tällasta lifestyle tyylistä blogia! :-)

  VastaaPoista