2015/03/04

Instagram lately

Instagram on sovellus jossa päivitän eniten, siis.. päivitän sitä ihan huikeasti. Oon tämmön kuva-addikti. Joten täs on nyt vähän kuvii mitä oon postaillu viime aikoina sinne!
1. Otan aivan liikaa selfieitä, minä ja kaikki mun seuraajat tietää sen ahahah. Se on vaan vähän sellanen tylsyyden merkki. Oon myös semmonen että jos mä tunnen itteni rumaks joku päivä nii lisään vanhoja kuvia, ja niin käy tosi usein. 2. Sunnuntaina tein lättyjä aamupalaks itelleni ennenku menin töihin. Enpähän koskaan ennen oo tehny lättyjä pelkästään itelleni ja en aamulla. Joten sillekkin oli eka kerta ja tunsin tämän kuvan olevan tarpeellinen instagramiin. 3. Uudet ihanat korkeat housuni ja t-paitani jotka löysin mamman kanssa kirpparilta. En oikeastaan ole housuihminen mutta nyt näiden takia voin sanoa että oon taas löytänyt tieni karkuun sukkahousuilta ja hameilta. 4. Mustavalkoset kuvat. Oon aina ihaillu mustavalkosia kuvia, musta ne kertoo paljon enemmän kun värikkäät kuvat, en nyt tiedä onkos tossa lauseessa järkee kenenkään muun päässä kun omassani. Mut oon vähän mustavalkoaddikti myös, ylläripylläri.
5. Lisää mustavalkosta hohohoh. 6. Mulla on viime aikoina iskeny ihan sairas ikävä mun punasia hiuksia kohtaan. Tahtoisin vaan olla punapää taas mutta en nyt ollenkaan tahtoisi vaaleentaa hiuksiani ku ne on löytäny taas tiensä terveyteen ja en haluu niitä pilalle. Minkäs teen? 6. Mun ihana rakkauspakkaus. Tässä on mun rottweiler/border collie mix hauva, joka asustelee vanhempieni luona Kokkolassa. Maailman ihanin koira lupaan teille, en ymmärrä miksi ihmiset pelkää sitä kun sen kanssa on kävelyllä. Heti kun ne kuulee sanan rottweiler ne haluu niin kauas kun vain pääsee. Se on vähän surullista, tämähän on minun toinen vauva. 7. Lisää peilikuvia, huikeaaa!
8. Mulla on ihan älytön ikävä Helsinkiin taas, saattaapi olla et joudun täs joku päivä hypätä junan kyytiin koska Jeppis ei enään vaan houkuttele. Pitää pieni miniloma, kelpais kyllä. Kuva on otettu viime kesänä kun olin Wkndissä. 9. Tää kuva on otettu yhestä gifistä jonka oon tehny phhhoto-appin kautta. Tsekatkaa se! Se on kiva. 10. Pääsin pitkästä aikaa kuvaamaan taas, ja oon ihan täysin ihastunut tähän kyseiseen kuvaan Teklasta, oon ylpee siitä ja itestäni. Good job. 11. Mustavalkosta, paljon luomiväriä ja dramatiikkaa.
12. Kokkolassa kotosalla oli kiva auringonlasku, yksi syistä miks mulla on ikävä tuonne metsän keskelle. 13. En muuten koskaan hymyile. Tässä teille hymykuva. 14. Yksi aamu kun olin kerrankin pirteä päätin kaivata kamerani esiin ja ottaa Jedistä, karvaisesta vauvastani, kunnon kuvia. Ei ollut niinkään suuri yllätys että vain yksi onnistui. 15. Taas yksi snapchat-kuva kun valitan tylsyyttäni. Snäpätkää: ulzzr
16. Pikkuveljeni kuvasi mua yks päivä mun uudessa mekossa, vain 2 kuvaa onnistui, tässä yksi niistä onnistui. 17. Eskarikuvani. Luulin et tää on paras koulukuva mikä musta on koskaan otettu, mut mitä enemmän katon tota kuvaa sitä enemmän näytän urpolta, järkeäkö? 18. Tältä Jedi näyttää ja makoilee aina. Se vasta se urpo onkin. Mut ihan söpö, vai mitä? Siinä se vaan chillaaaa. 19. Löysin uuden nahkatakin kirpparilta 4,5€, kelpaaa. Eihän nahkatakkeja voi olla liikaa vai mitä. Ja tuona päivänä me oltiin myös keilaamassa ja mä tietysti voitin(jos vähän valehtelen).
20. Käytiin Amandan kanssa parilla yks ilta kun se nyt on vihdoin täyttänyt 18. Sillon mä vähän tajusin että baarissa hengailu ei ehkä niin paljon kiinnosta enään, täytänhän kohta kuitenkin 20. Mutta ihan kiva saada se vihdoin meidän messiin mukaan ku lähetää viihteelle! 21. Lisäää posekuvia. Kuuntelin surullista musiikkia ja yritin näyttää viehättävältä. 22. Tää kuva oli pakko lisätä koska KARKKIA. Oon tämmönen herkkusuu, mut en kuitenkaan osta irtokarkkia melkeen koskaan joten tuota tää oli legendaarinen hetki joka oli pakko jakaa. 23. Rakastan tota korsettia ja kaulakorua. On ikävä kesää. Missä viivyt senkin hidas?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti