2015/05/18

ASAIOFNSDSKASNDASJHTURHAUTTAA. Oon parhaillaan maailman surkein bloggaaja. Otan kuvii tosi paljon ja saan ne instagramiin asti ja sit en jaksa päivittää tätä. Pitää ryhdistäytyä! Vielä yks postaus instagrammista ja sit alan panostaa kunnolla tähän. (Ja tiiän etten oo vieläkään saanut tehtyä sitä Linkkaa blogisi-postauksen top-listaa, anteeksi!) 

Mutta kesää kohti on paljon enemmän aikaa postailla sekä kuvailla. Kohta mulla ja Jonilla on vuosipäivä ja sit sen jälkeen on juhannus ja Provinssirock! Joten siinä on ainakin jotain haha. 

Mutta nyt, instagram lately !

1. Lauantaina käytiin Amandan kans pikasella baarikierroksella, mutta köyhä kun olen niin ei ollu kunnon bileitä haha. 2. Lättyjä jäätelön kera vanhempien luona, olen hemmoteltu kakara. 3. Sunnuntainlookki, krapulaton.
4. Koska me ei osata ottaa söpöjä parikuvia. Ollaan outoja.

5. Kahvilla Amandan kanssa Fredrikasissa. 6. Yritin taiteilla haha. 7. Kesää odotellessa, mul on asut jo valmiina!
8. Mustavalkonen on kivempi. 9. Vappua vietin ypöyksin yhden siiderin, pienen sipsikulhon ja Jedin kanssa, ei ollut mikään menestys, mihin mun ryyppykaverit on jääny? 10. Onnistuin lukitsemaan asunnon seka autonavaimet mun kämppään kun oltiin veljen kans lähössä Kokkolaan. Hyvä minä! Ja arvatkaa mitä, sillon myös satoi! Joten ootettiin 40min mun äitiä joka ajoi Kokkolasta mun vara-avaimen kans. Se oli stressaava päivä kaikille. 11. Marvel on paras.

12. Tässä on Jedin pikkuveljet, jotka nyt asustelevat mun vanhempien luona. Mun on vieläkin vaikea valita kumman otan Jedin seuraksi tänne. Mutta uskon että tuo valko-oranssi Hugo on mun uusi vauva! 12. Lauantain bileasu. 13. Käytiin Amandan, Teklan, Malinin sekä Beppen kans valokuvausnäyttelyssä, kivaa vaihtelua arkeen.

14. Mustakin on nyt tullu tämmönen ruokakuvaaja, ennen en pitäny lainkaan siitä kun ihmiset vaan kuvaa ruokaansa. Mutta nyt liityin heidän joukkoonsa, hups. Ps, kiwi on paras myös.

15. Herkkusuuna ostin yks ilta ison jäätelöpaketin vain ja ainoastaan itselleni, kesäkunto 2015 ei tule koskaan. 16. Yksi aamu mun huulet näytti ihan botoxitoiduilta(taisin just keksiä sanan). 17. Jedi kurkkii mua. 18. Ihana poikaystäväni on nyt saanu mut koukkuun ps3-peleihin. Ei tiedä hyvääää, 

19. Äitienpäiväasu. Leivoin Jonin kanssa kahdet kakut, yks mun ja yks sen äitille. Ekaa kertaa touhusin marsipaanin kanssa, ja sanonpahan vaan että ei tullu nii hyvää jälkeä kun oisin halunnu haha, siksi kuvan puuttuminen. Kuvan mekon ja kengät löytyi kirpparilta yhteensä 8€, ei paha. Noh, äitienpäiväaamuna nousin aikasin ylös laittautumaan ja sitten autolla ajoin kukkakimpun ja kakun kera Kokkolaan yllättämään mamma, mutta eipä ollut kotona haha. Sain oottaa hetken sitten kun se vihdoin tuli niin kaikki söi kakkua ja tykkäs siitä! Se teki mut vähän ylpeeks, vaikka se olikin ihan sairaan makea(pätkistä, daimia, mansikoita ja kermavaahtoa). Sitten suunnattiin Rossoon syömään ja oli ihan sikahyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti