2015/06/28

JUHANNUS

Tosi myöhässä tää postaus :'D

Olin aivan 100% varma että istuisin yksin himassa juhannuksena. Osa mun suunnitelmista peruuntui ja sen takia oli vähän epätoivonen olo. Onneksi Tekla sitten otti yhteyttä ja pyysi mua mukaan mökkibileisiin, koska vihaan yksin himas istumista niin tottakai lähin mukaan. 

Ilta alkoi Teklan luona jossa aloteltiin rennosti ja sitten lähdettiin hyvillä mielin kävelemään Casperin mökkiä kohti, tosin unohettiin täysin kuinka pitkä matka sinne oli joten jalat oli sopivan kipeet kun saavuttiin perille. 


Menimme suoraan takapihalle missä Anni tuli meitä vastaan ja siellä nähtiin melkeenpä leirintäalue, takapiha täynnä autoja sekä telttoja, ihan hauska juttu! Siellä grillattiin ja pelattiin juomapelejä. Tosi mukava tunnelma! Ja kiva nähä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa!
Ainoa huono puoli oli että siellä oli ihan kivasti hyttysiä mutta kun oli tarpeeks humalassa niin niitä puremia ei huomannu kun vasta aamulla. Kävelin sitten 3-4 maissa Mikkin kans kaupunkiin ja se saatto mut kotiin. Kaaduin suoraan sänkyyn kun pääsin kotiin! Se oli ihan kiva juhannus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti