2015/06/10

LINKKAA BLOGISI - UUSI YRITYS


Viimeksi kun tein tän postauksen niin mulla jäi ihan koko voittajapostaus tekemättä.. hyvä minä. Syy siihen oli että aikaa ei vaan simppelisti ollut mutta nyt on ! Joten uusi yritys, ja vannon tekeväni sen ylihuomenna. Joten teillä on tämä päivä aikaa linkkailla blogejani pienen kuvauksen kera!! Valitsen niistä 3 parasta ja teen niistä voittajapostauksen + mielipiteeni blogista. Eli eikun linkkailemaan nopeasti nyt !

31 kommenttia:

 1. Blogistani löydät mm. meikkitutorialeja, tuotevinkkejä sekä arkielämää päivän asujen ja kuulumisten kera :)
  http://kukkanens.blogspot.fi/


  VastaaPoista
 2. Vähän omituisia omia juttujaan rustaa kolmekymppinen mutsi maalta...
  http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. http://langatsolmussajapuikothukassa.blogspot.fi

  Langat solmussa ja puikot hukassa on 19-vuotiaan, netissä nimimerkin Illuusia Todellisuuspakolainen taakse piiloutuvan turkulaistytön blogi, jossa kirjoittelen käsityöprojekteistani ja elämästäni identtisten kissakaksosteni kanssa.

  Käsityöinnostukseni painottuu sukkien neulontaan, mutta silloin tällöin puikoille päätyy muitakin töitä, ja mikäli olen oikein hurjalla tuulella, saatan tarttua virkkuukoukkuun, tai vaikkapa kaivaa ompelukoneen esille kaapista.

  Käsitöiden ohella minua kiinnostavat lauta-, rooli- ja keräilykorttipelit, kissat, biologia ja luonnontieteet, valokuvaaminen, nörtteily, keijut ja muut fantasiaolennot, sosiaalisessa mediassa pyöriminen sekä kirpputorit.

  VastaaPoista
 4. http://rikkinainenblogi.blogspot.fi/
  21 vuotiaan gootin lifesyle blogi. Blogissani on paljon juttua omasta elämästäni, tyylistäni, harrastuksistani mutta myös paranormaalia ja magiaa.

  VastaaPoista
 5. http://bienaimeefashion.blogspot.ca/
  Synkän estetiikan lifestyleblogi. Kirppistelyä, diy-juttuja, taiteilua ja ihan vain elämää :)

  VastaaPoista
 6. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  Tiia, 17v oululainen nuori naisen alku. Takana vuoden verran media-alan videopainotteisia opintoja sekä suoritettuna vuoden pituinen valokuvaus-kurssi. Tarkoituksena saada valokuvaajan ammattitutkinto ja toimia virallisena valokuvaajana. Blogi on valokuvaus-painotteinen, silloin tällöin jotain tekstinpätkääkin saattaa tulla. :)

  VastaaPoista
 7. http://helmikuun-kakara.blogspot.fi/
  Tälläinen perus selitys eli siis blogini on lifestyle tapainen, jossa kerron omasta mielenkiinostani ja silloin tällöin ahdistuksestani. Laitan joka kuukausi kuukauden vinkit, joissa kerron mitä kannattaa kokea elämän aikana ja mitä en suosittele kokemaan. Sen lisäksi hulluuttelen myös peruukeilla, meikeilä ja muil hassun hauskoil jutuil elikkäs tervetuloa vaan lukee :D

  VastaaPoista
 8. www.tthekidult.blogspot.fi

  Uudehko, 17-vuotiaan Kuopiolaisen lifestyleblogi, jossa on postauksia laidasta laitaan eri aiheista :-)

  VastaaPoista
 9. http://desireforthefuture.blogspot.fi/

  And this is Eris, the Devil herself.
  • Vampire Girl / Alternative Goth •

  • Vampirism in my unbeating ♥.
  Eris / 22. Ihastunut näyttäviin vaatteisiin, asusteisiin, koruihin, meikkeihin, kampauksiin, sekä kenkiin. Mielenterveys ongelmainen, lääkkeitä aamu-, sekä iltapalaksi syövä taiteilijasielu raadellussa ruumiissa. Epävakaa, vaativa, ahdistunut ja traumatisoitunut persoona, joka ei tunnu koskaan olevan tyytyväinen peilikuvaansa, saati itseensä ihmisenä. Kaikesta elämässään tapahtuneeta ja tapahtumattomasta huolimatta hän on taistellut ja tulee taistelemaan itsensä aina uuteen huomiseen. Hän ei suostu epäonnistumaan, eikä muuttaisi menneisyydestään mitään, sillä silloin hän oppi paljon itsestään ja siitä, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei.

  VastaaPoista
 10. http://foreverxdiamonds.blogspot.fi/
  Jonsu / 23 / Helsinki
  Tukka-ongelmia, lävistyksiä, kisuja, epämääräisiä ongelmia ja valokuvausta.

  VastaaPoista
 11. http://saijis.blogspot.fi/

  21-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös reseptejä, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaalej

  VastaaPoista
 12. http://flyingforever.blogspot.se/

  Heihei! Täällä kirjottelee 18-vuotias kuopiolainen tyttö. Rakastan matkustelua ja kansainvälistä toimintaa ja se näkyy mun blogissa tosi vahvasti; kirjoitan siis matkablogia. Tällä hetkellä asustelen Tukholmassa ja teen töitä ja syksyllä suuntaan au pairiksi Espanjaan. Kirjoitan suomeksi ja englanniksi! Tervetuloa tutustumaan :) <3

  VastaaPoista
 13. http://janettemi.blogspot.fi

  Olen 19-vuotias ylioppilas ja aloitin noin puolitoista kuukautta sitten täysin alusta uudella blogilla, joka käsittelee vähän kaikkea. Tavoitteenani on ainakin kirjoitella enemmän mielipidekirjoituksia.

  VastaaPoista
 14. www.oonaolenius.blogspot.com - I want to find my dream team in the sky

  Vähän kokeneemman bloggaajan uusi blogi, kirjoitan englanniksi aivan kaikesta mistä on pakko päästä kirjoittamaan, lähinnä kuitenkin unelmasta, tulevaisuudesta jne.
  Oona / 15 / future flight attendant

  VastaaPoista
 15. http://denppu.blogspot.fi

  Lehtiä mäessä on minun, Emilian, 20-vuotiaan biologian opiskelijan blogi elämästä ja opiskelusta Joensuun kampuksen sekä Espoon kotiseudun välillä. Kirjoitan kuulumisia, kirjoitan ajatuksia eri asioista - julkaisen kuvia, joita olen kuvannut ja pohdin myös opiskelijaelämään kuuluvia asioita. Vasta aloitettu uusi blogi, joten postauksia on vasta pari (:

  VastaaPoista
 16. http://saneshawinsane.blogspot.fi/

  23//Hyvinkää//Lifestyle - Moro! Mie oon Sane. Kirjoittelen elämästä ja sen iloista ja ärsytyksistä, ihan kaikesta. Pääpointtini on olla rehellisesti ja aidosti se mitä olen. Aina ei jaksa lähteä lenkille eikä kaikki kasva aikuisiksi. Toivottavasti tykkäät!

  VastaaPoista
 17. http://vwviola.blogspot.fi - 18/TKU/lifestyle&stuff :-)

  VastaaPoista
 18. http://happimess-lotta.blogspot.fi

  Lotta, 16
  happimess. on sekalainen arkea, kosmetiikkaa, matkustusta ja sisustusta täynnä oleva blogi ja noi kaikki kuuluu siis mun intohimoihin.

  VastaaPoista
 19. http://tippsuu.blogspot.fi

  Tiia, 14
  Elämäniloinen tyttö keski-Suomesta kirjottelee lifestyle -blogiin ihan lähes kaikkea maan ja taivaan välillä! On kuulumisia, asupostauksia, kokkailemista, MyDayta , ostosten esittelyä, kilpailuja palkintojen kera, hiuksista puhutaan jonkin verran ja videoitakin löytyy!

  VastaaPoista
 20. 20-vuotiaan transgenderin opiskelijan blogi, joka sisältää oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä.
  http://ruedai.blogspot.fi

  VastaaPoista
 21. http://yourssblogi.blogspot.fi/

  Blogistani löydät sisustusta, valokuvausta harrastemielessä, käsillä tekemistä sekä kirppisaarteita ja muita löytöjä. Mukana on lisäksi niin arkista menoa kuin juhlatunnelmia.

  VastaaPoista
 22. http://kisakiseikatsu.net

  Emma Alhola // 20 // Valokuvaus
  Blogissani on valokuvia ja vähän muutakin. Kuvailen eniten luontoa.

  VastaaPoista
 23. http://janiintaastuliaamunkoi.blogspot.fi/

  23-vuotias Hyvinkäällä asusteleva tuore äiti pitää tällaista valokuvaukseen ja fiilistelyyn painottuvaa blogia:-)

  VastaaPoista
 24. 17-vuotiaan omilleen muuttaneen ja toisen vuoden media-assari opiskelijatytön lifestyleblogi, joka rakastaa valokuvausta, arjen pieniä iloja muotia, vaatteita, meikkejä ja muita tyttöhömppäjuttuja! Blogista löytyy päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, videoita, meikkijuttuja ja uusimpia ostoksia ja suuret valoiset kuvat. Pyrin pitämään blogini positiivisena ja kivana paikkana itelleni ja muille, jonne on aina kiva palata postailemaan!

  http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 25. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  Suloinen sekoitus lifestylea sekä suoraa sanottua asiaa 21 vuotiaalta räväkältä sekä tempperamenttiselta tamperelaiselta !

  VastaaPoista
 26. http://rockinthenite.blogspot.fi/?m=1

  Parikymppisen naisenalun kuvapainotteinen blogi. Elämään mahtuu eläimiä, opiskelua, ystäviä, toisinaan ostoksia, musiikkia ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä.

  VastaaPoista
 27. http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  19-vuotias nuori nainen kirjoittaa monipuolisesti eri aiheista. Sydäntä lähellä ovat erityisesti sisustus, matkat ja diy. Blogistani löytyy myös syvällisempää pohdintaa :) Postauksia värittävät isot ja laadukkaat kuvat!

  VastaaPoista
 28. http://milliondollar-babe.blogspot.fi

  kesän lopussa 16 vuotta täyttävä nuori, joka katselee elämäänsä rennolla otteella ja kaikkea muutakin mitä matkalle sattuu tulemaan vastaan.

  VastaaPoista
 29. 13-vuotias tyttö Etelä-Suomesta pitää lähinnä valokuvaukseen painottuvaa blogia! Kirjoittelen postauksiin yleensä ajatuksia, runoja, tuntemuksia tai mitä ikinä keksinkään. :-)

  http://www.find-another-wayy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 30. http://lifeascinderella.blogspot.fi/

  19-vuotias naisen alku, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! :)

  VastaaPoista
 31. mmiiakatariina.blogspot.com
  18 vuotiaan tytön lifestyle blogi, josta löytyy vaikka kaikenlaista höpinää sun muuta.

  VastaaPoista