2015/06/14

TOP 3 - (LINKKAA BLOGISI)

Nyt on valinnu top 3 blogia jotka kiinnosti ja hurmas mut eniten! Ja lempparit ei ollu vaikee löytää ja jään ehottomasti niitä seurailemaan! 

Heti kun avasin linkin ihastuin logoon ja layoutiin. Simppeli ja upea. Itelle layout on sellanen homma joka saa mut seuraamaan blogeja,. Selkeää, mustaa ja valkosta. Tästä blogista löytyy myös hyvälaatuset sekä organisoidut kuvat, tykkään siitä kun ollaan luovia ja kuvilla "leikitään" jotta saa kivan kokonaisuuden! Hauska kirjotustyyli ja sitä jaksaa myös lukea kun on sillain helppo lukea! 

(Pääsette blogiin otsikkoa painamalla!)

Ihanan omaperänen blogi! Ja monella tapaa omaperänen, layout on tosi tuollanen rento ja harmooninen niinkun myös blogin kuvat. Tosi runollinen ja sitä on kiva lukea! Suloinen blogi. Luova ja taiteellinen, mä tykkään!


(Pääsette blogiin otsikkoa painamalla!)

Cool layout ja pirteän olonen! Paljon fisheye-kuvii josta tykkään ihan älyttömästi + hyvälaatuset ja kivan taiteelliset kuvat! Monipuolisia postauksia sekä tekstiä. Hyvä kirjotustyyli ja sitä jaksaa lukea! 


(Pääsette blogiin otsikkoa painamalla!)

Sainpas nyt tän postauksen tehtyy ja toivottavasti te tykkäätte mun arvosteluista! Ja menkää tottakai seurailemaan näitä blogeja jossette vielä seuraa! Kiitos ja kumarrus! Nyt meikä kaatuu sohvalle ja kattoo leffaa.


2 kommenttia:

  1. kiitos ! ihanaa lukea tuollaista palautetta <3

    VastaaPoista
  2. Voih, olen sanaton! KIitos!! Yllätyin ihan tyystin, mutta kiva kuulla että tykkäät!<3

    VastaaPoista