2015/07/04

ITSEINHO

Nyt viime päivinä mun facebook feedissä on ollut monta bloggaajaa jotka ovat "vähän muodokkaampia ja isompia" ja ne postaa siitä että eivät häpeä bikinikroppaansa ja lisäävät kuvia itsestään. Ja se on musta ihan tosi hienoa että jotkut uskaltaa! Koska mä en ikinä tekis sitä, vaikka asia onkin käynyt mielessä.


Itsehän olen tämmönen epävarma paska. Mä voin suoraan sanoa että mä vihaan kroppaani, lähes kaikkea siitä. Mua on viime aikoina ahistanu ihan kaikki vaatteet mitkä oon pukenu päälle ja tunnen vaan itseni aivan liian isoksi. En edes tiedä mitä mun rannalla olemisesta tulee nyt kesällä ku en oikeen uskaltais edes näyttäytyä kenellekkään. 

Mä oon koko ikäni ollut vähän pyöreämpi ja haaveilen jatkuvasti siitä täydellisestä vatsasta ja reisistä. Ja tottakai asian eteen voi tehdä vaikka mitä. Ja oon niin monta kertaa halunnut ruveta kunnolla treenaamaan ja laihuttamaan mutta se ei oo koskaan kestänyt yli pari viikkoa. Kun sellanen jakso tulee mietin vaan että "Ehkä mä oon ihan hyvä näin, ei mun tarvii tehdä mitään", ihan niinku se ei ois sen arvosta. Tahdon vaan näpäyttää mun sormia ja kaikki ylimääräset kilot ovat poissa. 

Aina kun kävelen ulkona mietin jokasen vastaantulevan ihmisen kohalla että ne pitää mua rumana, ja näin asiat on ollu ihan yläasteelta lähtien koska se oli niin paskaa aikaa ja lähes kaikki tunsi vihaa mua kohtaan ulkonäköni takia. 

Tahtoisin myös vaan sen rohkeuden ja sen ettei häpeä mitään. Itse häpeän aivan kaikkea ja en tunne oloani kovinkaan varmaksi missään. Piilotan maailmalta kaiken.Toivottavasti Tampereelle muutto antaa mulle mun tarviman uuden alun, ja pystyn ruveta panostamaan kroppaani ja hyvinvointiini. Tahdon ujoudesta ja häpeästä eroon, ja haluan kerrankin tuntea itseni kauniiksi.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/7/15 00:53

  Tosi pieneltä kuvies perusteella ainakin näytät. Tälläsenä oikeesti isompana vähän vituttaa lukea tollasta "oon aina ollu vähä isompi, voi kun en saa mitää aikaseks, vihaan itteeni yhyy oon läski"-jaarittelua, kun susta oikeesti näkee että et sitä oo. Toki saat olla itseesi tyytymätön, ei siihen tarvitse olla tyytyväinen vaikka olisikin pieni, mutta ei sua läskiksi saa millään. Mun silmääni näytät XS-S kokoiselta. Siitä ei kauheesti pienemmäksi muututa, ilman että se on jo huonoksi itsellesi..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat saattaa vääristää aika paljon! Ja en uskalla edes kovin usein julkasta sellasia kuvia jossa oikeesti näytän "oikeelta kooltani", ja voin sanoa että en ole xs-s-kokoa.

   Ja ymmärrän täysin sen ettei kaikki arvosta tällaista postausta! Halusin vain vähän avautua mun mietteistä enkä sillä ärsyttää ketään. Tämä asia on kuitenkin sellainen joka häiritsee mua päivittäin!

   Poista
 2. Tosi ihanaa mun mielestä että rohkenet jakaa tämmöisiä tunteita blogissasi. Kadehdin sinua !! Olisinpa yhtä rohkea!
  Ja mitä aiheeseen tulee, olen samalla aaltopituudella kanssasi, ollut jo muksusta kun sain kuulla huomautuksia aikuisilta että olen pyöreämpi kuin muut. Ylä-asteella tuli itkettyä vaatteideni keskellä kun mikään ei ole hyvä.
  Itsensä vertailu on niin väärin ja varmaan pahinta mitä voi minä-kuvalleen tehdä mutta ei sen lopettaminen ole niin helppoa kuin naistenlehdissä sanotaan.
  Kamalalta tuntuu myös kuin joku isokokoisempi ottaa itseesä koska '' OLET SELVÄSTI MINUA LAIHEMPI JA MINÄ OLEN TYYTYVÄINEN'' tai sanotaan että valitat turhasta. Koska tämmöiseen tunteeseen ei vaikuta se jos joku muu haluaa olla isompi tai laihempi, tai jos joku kehuu kauniiksi tai hoikaksi ,se on minäkuva, ei sinun_kuva_minusta. Eikä se tarkoita koskaan että ajattelisi toisesta huonoa, kyllä muut voi nähdä kauniina koosta XS kokoon XXL .
  Ja ''ei se ole kuin laihduttaa''-pyh pah kyllä siihen tarvii enemmänkin. Ei se ole mahdotonta, mutta vaatii älyttömästi ja kestää kauan. Itselläni menee motivaatio juurikin sen näkyvien tulosten odottamisessa.

  oho tulipa tekstiä.. MUTTA pidemmittä puheitta; tsemppiä sinulle sieluntoveri <3
  toivottavasti joskus voidaan olla okei peilin kans, tälläisena tai päivitettynä versiona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihana kommentti!

   On tosi kiva kuulla että mua kuitenkin joku ymmärtää. Kiitos älyttömästi! :)

   Poista